Categorii produse

Producatori

CELCO ZID DD-M10

Producator: CELCO

Oferim cele mai bune preturi la produsele comercializate.
Daca primiti o oferta mai buna pentru acelasi produs va rugam sa ne contactati pentru o contraoferta.
Daca nu gasiti produsul pe care il cautati va rugam sa ne scrieti un email si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

CELCO ZID DD-M10

Descriere:
CELCO ZID DD-M10 este un mortar uscat performant care se utilizeaza la executarea zidariilor cu rosturi subtiri din blocuri si placi de BCA.

Avantaje:

1) Consum redus de mortar CELCO ZID
Consumul de mortar în cazul zidariei cu rosturi subtiri este de 1 sac / m3 de zidarie comparativ cu sistemul clasic cu rosturi obisnuite la care consumul de mortar este de 5 saci / m3 zidarie.

2) Scade consumul de manopera pentru executarea unui m3 de zidarie cu rosturi subtiri cu 30% comparativ cu solutia clasica cu rosturi de 10 mm

3) Se reduce cu aproximativ 20% greutatea unui m3 de zidarie fapt care implica importante economii financiare: cantitati ce trebuie transportate pe santier, consumuri reduse de materiale pentru structura de rezistenta si fundatie.

4) Preparare usoara
Pentru realizarea mortarului necesar zidariei cu rosturi subtiri aveti nevoie doar de o galeata, o bormasina si o paleta mixer.

5) Timp lung de punere in opera
Din momentul prepararii, mortarul CELCO ZID se poate utiliza pe parcursul a 2 ore. Pozitia blocurilor de BCA se poate corecta timp de 1 ora dupa înglobarea lor în zidarie.

6) Mortar rezistent
Continutul de aditivi îmbunatateste clasa de rezistenta a mortarului CELCO ZID si dubleaza rezistenta zidariei.

7) Garantia calitatii
Folosirea mortarului CELCO ZID fabricat conform normelor europene este un prim pas spre realizarea unor constructii durabile si ecologice.

Caracteristici:
- aplicare: se aplica cu gletiera pe tencuiala bruta intr-un strat uniform cu grosimea de 2-3 mm pe o suprafata de 3,5-4 m2, dupa care se finiseaza cu drisca din burete sau polistiren prin miscari rotative, pana la obtinerea suprafetei dorite; dupa uscare, tencuiala astfel finisata poate fi vopsita direct sau se poate gletui cu glet.
- consum : aproximativ 3-5 kg / m2
- ambalarea:saci cu greutatea de 25 kg, 42 saci pe palet

Datele au caracter informativ. Caracteristici complete pot fi obtinute din Fisa produsului sau de la un reprezentant al firmei noastre, dupa completarea formularului de contact.

Produse din aceeasi categorie

Promotie

TEAVA PE 80 SDR21 - PN6 - APA

TEAVA PE 80 SDR21 - PN6 - APA

Detalii

Informatii

email: office@met-axa.ro

Telefon: +40 231 534 461

Fax: +40 231 534 461