MET-AXA

despre noi

 

Firma Met-Axa este o societate comercială cu capital integral privat, înființată în 1994, cu sediul social în Botoșani. S.C. Met-Axa S.R.L. a început să funcționeze cu profilul de activitate "Confecții metalice și tinichigerie în construcții", profil care a devenit auxiliar în 2001 când firma a dezvoltat o nouă ramură în comerțul produselor metalurgice și materiale de construcții".

Din anul 2003 firma încheie un parteneriat de afaceri cu SC Teraplast SA Bistrița unul din cei mai mari producători de sisteme de canalizare, sisteme de aducțiune, sisteme de drenaj, sisteme de instalații, profile PVC din țară și din Europa. 
În decursul anilor Met-Axa a stabilit relații de colaborare cu firme importante din România, producători de materiale de construcții cum ar fi: DANSTEEL GROUP BECLEAN, CARPATCEMENT, CELCO, SOMACO, DEUTEK, HOLCIM ROMANIA, HELIOS etc.
        Echipa Met-Axa formată din profesioniști susține mediul construit prin furnizarea de materiale de calitate, promptitudine și exigență în afaceri prin gama completă de soluții și sisteme.

CONSTRUIM ÎMPREUNĂ

DIN 1994

MET-AXA

depozite și distribuție

 
Building Facade
BOTOȘANI
Crane lifting on construction site
IAȘI
Construction Workers
BISTRIȚA
truck on dirt
UNGURENI
Construction Site
SĂVENI
Construction Site
VORONA
 
METAXA_1994.jpg

S.C MET-AXA S.R.L. 

Hudum, DN Botoșani-Suceava KM1

Județul Botoșani 

Telefon+40 231 534461

office@met-axa.ro

© Copyright 1994-2021 S.C MET-AXA S.R.L Botoșani met-axa.roToate drepturile rezervate. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Met-Axa. Met-Axa si logo-ul acestuia sunt marci inregistrate ale Met-Axa SRL. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare.

Artboard 1.png